Alla är vinnare – bonus tillbaka om du förlorar i Ladbrokes bingospel

 

Varje fredag mellan 22:00-00:00 så finns det en fin möjlighet att spela bingo hos Ladbrokes och bli en lycklig vinnare oavsett hur det går. I bingorummet Salongen spelas nämligen Bonus tillbaka-bingo vid denna tid, ett spel där alla är vinnare.

Bonus Tillbaka-bonus innebär att du får en bingobonus för alla bingobrickor som du förlorat på. Skulle du vinna på en eller två rader eller lyckas med konsten att få full bricka så är du självfallet en given vinnare av kontanta pengar. Men om du skulle står utan vinnande rader får du istället en bingobonus för dessa brickor.

Så här funkar Bonus tillbaka-bingo

Om du spelar på 1 rad, 2 rad eller fullt hus, grattis, du är en vinnare! Men om du inte vinner på 1 rad, 2 rad eller fullt hus så kommer Ladbrokes Bingo att ge dig en bingobonus för de brickor du förlorade på. Bingobonusen kommer att krediteras inom 72 timmar.

Med andra ord är alla alltid en vinnare med Bonus tillbaka-bingo. Kom ihåg att detta gäller varje fredag, 22:00-00:00 i Salongen. För mer info och regler kopplade till erbjudandet hänvisar vi till www.ladbrokes.com.

Enkelt att komma igång – 300 kr i välkomstbonus hos Ladbrokes Bingo

Om du inte har spelat bingo hos spelbolaget Ladbrokes tidigare och är sugen på att testa så är det väldigt enkelt att komma igång. För att börja spela hos dem så behöver du bara registrera ett konto vilket bara tar ett par minuter. Följ bara instruktionerna på registreringssidan (klicka här). Nya medlemmar dessutom med en insättningsbonus värd 300 kronor så det finns många poänger med att spela bingo hos dem.