Här ges ett bra läge att jaga storvinsten på Hall of Gods

 

Just nu ges det ett bra läge att jaga de riktigt stora pengarna. Jackpotten på spelautomaten Hall of Gods är i skrivande stund uppe i en summa av 28 miljoner och växer snabbt. Just nu får du dessutom 20 free spins i just detta spel om du gör en första insättning på nätcasinot MrGreen.com före midnatt.

Man undrar hur de tänker på det eminenta spelbolaget Mr Green. När vinsterna står på riktigt höga nivåer så bjussar de på fria spel!? Logiken i det känns inte helt klockren men för dig som spelare så är det självfallet ett trevligt initiativ när de just nu ger bort 20 fria spelrundor på Hall of Gods. Så ge dig ut på skattplundring i Valhalla ikväll, samla på nordiska gudar eller allra helst på bonussymboler. Når du bonusspelet spelar du om tre olika jackpots där den största alltså just nu ligger på 28 miljoner kronor.

Notera att du ska göra en insättning på minst 150 kr före midnatt idag (den 31/1-2013) för att bli bevilja 20 free spins. Kvalificerar du dig till detta erbjudande så har du dina bonusrundor per automatik i morgon klockan 13.00. På detta enkla vis har du alltså fixat till 20 fina extrachanser att bli rik som ett troll. Och som bekant, den som inte ger sig in i spelet har ingen som helst möjlighet att vinna….

Besök Mr Green, Sveriges bästa spelsajt enligt InternetWorld
Läs mer om Mr Green i vår spelguide om dem och deras speltjänst

Villkor kopplade till kampanjen
För att ta del av erbjudandet ska du göra en första insättning på minst 150 kronor mellan kl. 00.01 och kl. 23:59 den 31:e januari 2013. Om detta är gjort så aktiveras dina 20 free spins i Hall of Gods kl. 13:00 den 1:a februari 2013.

Notera även att resultatet från dina Free Spins måste omsättas 35 gånger innan du kan ta ut pengarna, dock räknas inte bordsspel, videopoker, roulette eller Black Jack räknas inte in på detta. Du kan alltså inte plocka ut pengarna från ditt spelkonto direkt.