Spela lotto på internationella lotterier hos VinnStort.com

Leva ett lyxigt jetsetliv – är inte det på antingen din önskelista eller till och med din hinklista? Det är något som vi alla i hemlighet strävar efter att göra, oavsett hur mycket du förnekar det. Säg vad du vill om det, men att leva livet med miljoner till ditt förfogande är något som du inte skulle säga nej till om det kom som serverat på ett fat. Du skulle genast ta det med båda händerna, eller hur? Det är något som förmodligen aldrig kommer att hända, men det finns ett sätt att göra det till verklighet – och nej, det innebär inte att du ska råna en bank.

Internationella lotterier

Genom att spela lotto på internationella lotterier (eller rättare sagt, att vinna en internationell lottojackpott) kommer du att få tillgång till den här livsstilen som vi alla drömmer om, tack vare de enorma jackpottarna som står på spel. VinnStort.com är en webbplats som förmedlar lotter till de största och populäraste lotterierna i världen. De erbjuder totalt 15 internationella lotterier och alla de finns tillgängliga för dig att spela på när du har registrerat ett konto på webbplatsen. De har också en mycket informativ och hjälpsam sektion med lottoinformation, som ger dig detaljerad information om varje lotteri som finns på webbplatsen. Detta ger dig all nödvändig information du behöver för att spela på ett lotteri som bäst passar in på din lottostil.

Resultat och vinster

När det kommer till resultat, då har VinnStort en speciell resultatsida som automatiskt uppdateras med den senaste dragningsinformationen så snart de respektive lotteriarrangörerna har släppt det senaste dragningsresultatet. Detta garanterar att du blir först med att kontrollera dina lyckonummer för att se om du var en vinnare i dragningen. Om du av någon anledning inte har möjlighet att besöka webbplatsen för att rätta lottoraden och se om du var en vinnare, då kommer du ändå att bli meddelad med dragningsresultatet och vinnande nummer via e-post. Du får omedelbart veta vilka nummer du lyckades matcha och eventuella vinster krediteras direkt till ditt spelkonto. Inte nog med det, ända sedan starten 1998 stoltserar de med att ha upprätthållit en 100 % utbetalning till alla vinnare på webbplatsen, så du kommer inte att ha några problem med att få vinsten utbetald. De är väldigt måna om sina kunder och har en återkommande kundkrets som de inte kan klara sig utan.

Pålitlig kundtjänst

VinnStort.com har en kundtjänst som kan kontaktas via e-post eller live chatt, eller om man så önskar kan man be om att bli uppringd. Kundtjänsten fungerar bra och personalen är trevlig och hjälpsam.

Kampanjer och tävlingar

Alla nya kunder får ett välkomsterbjudande för att komma igång med att spela lotto på webbplatsen. Detta fantastiska välkomsterbjudande är i form av en bonus där din första insättning dubblas. Detta innebär att du får dubbelt så mycket pengar att spela med. Erbjudandet återkommer dessutom varje år för att fira din årsdag på webbplatsen så länge man är medlem. De har också ett generöst lojalitetsprogram som kallas för LottoPoäng. Det innebär att man tjänar värdefulla poäng för varje lott man köper som sedan kan omvandlas till gratis lotter. En annan fördel med att spela lotto på VinnStort.com är att de regelbundet arrangerar tävlingar där man kan vinna riktigt fina priser, till exempel VIP-resor till olika Grand Prix-evenemang och generösa kontantpriser.